EGYM

Op zoek naar een manier om fitter en vitaler te worden? Wil je daar niet te veel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel.

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in met al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht. Deze worden automatisch op een chipkaart bewaard. Je traint en wisselt van toestel naar toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doorloopt. Deze manier van sporten, gecombineerd met echte persoonlijke begeleiding en motivatie, zorgt voor uitstekende resultaten en is uniek in Dordrecht.

Krachttoestellen voor je belangrijkste spiergroepen

De verschillenden krachttoestellen in de circuittraining zorgen ervoor dat alle belangrijke grote spiergroepen aan bod komen (armen, benen, buik, billen en rug). Doordat de toestellen waarvan Femme-Vitaal gebruikmaakt volautomatisch zijn en op jou worden afgesteld, is een workout heel persoonlijk en geschikt voor jong en oud, een geoefend of niet geoefend lichaam. Hoe beter je conditie wordt, hoe meer trainingsweerstand het toestel geeft. Zo worden je spieren en je conditie als vanzelf opgebouwd. De toestellen van Femme-Vitaal zijn gebruiksvriendelijk en 100% veilig voor gewrichten. Iedereen kan dit circuit doorlopen. Omdat de toestellen niet iedere keer opnieuw ingesteld hoeven te worden met hoogte of gewichten, kun je meteen starten met je oefening.

Op ieder moment sporten. Dus geen vaste lestijden.

Je kan op ieder moment van de dag binnenlopen en jouw circuit beginnen. Hierdoor is een training heel eenvoudig in te passen in het dagelijks ritme van de vrouw. Op ieder station werk je 60 seconden. Het hele circuit werk je af in een half uur. Wil je meer dan 30 minuten sporten? Dan is dat uiteraard geen probleem.

Voordelen van de eGYM training

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke Touch display trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!
– Eenvoudig en volautomatisch trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart.
– Sporten aan de hand van je persoonlijke doelstellingen.
– Effectieve training in slechts 2 x per week 30 minuten. langer hoeft niet (mag wel)!
– Resultaat gericht trainen door optimale begeleiding.
– De toestellen en oefeningen zijn voor iedereen geschikt.
– Succesvol bewezen fitnessprogramma.
– Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat.

Vragen over de 30 minuten eGym bij Femme-Vitaal? Bel 078-8423915, mail naar info@femme-vitaal.nl of vul het contactformulier in.
Een keer gratis een proefles meedoen? Je bent van harte welkom. Graag een afspraak maken zodat we voldoende tijd en aandacht voor je hebben.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Femme-Vitaal

Wil je gebruik maken van het gratis proefweek bij Femme-Vitaal, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.