Corona maatregelen vanaf 5 juni 2021

VOORZORGSMAATREGELEN M.B.T. CORONAVIRUS

We houden ons nog steeds aan het door de fitness branche opgestelde protocol. Als we ons samen aan deze voorzorgsmaatregelen houden, kan iedereen bij ons veilig en verantwoord sporten en kunnen wij iedereen veilig begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid.

Reserveren

Wil je via de app op je telefoon inloggen en reserveren, download dan de app DEWI CLUBDRIVE voor Android en DEWI CLUBDRIVE voor iPhone. Log vervolgens in met je e-mailadres en wachtwoord. Indien je je wachtwoord niet meer weet, kun je op wachtwoord vergeten drukken, je krijgt dan direct een nieuw wachtwoord toegestuurd per mail.

Wanneer je liever op de computer inlogt kun je dit doen via de link: https://femmevitaal.dewi-online.com/member/login

Ook hier kun je weer inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

In ons oude reserveringssysteem waren jullie gewend dat het aantal beschikbare plaatsen werd weergegeven. In het nieuwe systeem werkt het precies andersom en wordt weergegeven hoeveel plekken er reeds gereserveerd zijn.

Let op, zorg ervoor dat je niet dezelfde tijdsblokken kiest voor de cardiotraining en de EGYM training, maar dat deze aansluiten. Je kunt natuurlijk ook alleen cardio (step-fiets-roeien) of alleen EGYM (krachttraining) reserveren. Als het tijdstip van je keuze vol is kies dan het volgende tijdstip.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Femme-Vitaal

Wil je gebruik maken van het gratis proefweek bij Femme-Vitaal, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.