Bewegen om te geven!

Femme-Vitaal zet zich met “Bewegen om te Geven” in voor de Sinterklaasbank.


Op zaterdag 24 november opent sportschool Femme Vitaal haar deuren voor “Bewegen om te Geven”. Met dit initiatief wil deze Dordtse sportschool voor vrouwen zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Sinterklaasbank en daarmee ook kinderen die in armoede leven een onvergetelijke Sinterklaas bezorgen.

Bij Femme-Vitaal, een sportschool waar normaliter alleen vrouwen worden ontvangen, is 24 november tussen 10.00 en 14.00 uur iedereen welkom. Zowel leden als niet-leden en zowel mannen als vrouwen. Met uiteenlopende sportieve, ontspannende én grappige activiteiten die allemaal in het teken staan van Sinterklaas hoopt eigenaresse Marleen van der Linden zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Sinterklaasbank. Met activiteiten als pepernoot fietsen, een wedstrijdje chocoladeletters tillen, een afvalrace met een weekmenu op maat, professionele fotoshoot, stoelmassages, mini yoga en mini Jump-lessen heeft Femme-Vitaal voor iedereen iets te bieden en belooft het een gezellige dag te worden. Een evenement dat perfect past bij de ambitie van Femme-Vitaal om echt een maatschappelijk betrokken sportschool te zijn.

Dames die zich deze dag inschrijven om lid te worden betalen slechts de helft van het inschrijfgeld. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de Sinterklaasbank. Ook wordt er een maand GRATIS SPORTEN verloot.

De Sinterklaasbank is een stichting die enorm veel energie stopt in het vinden van de echte verborgen armoede. Samen met onder andere maatschappelijk werk, schuldsanering en werkgevers worden kinderen in kaart gebracht die naast de pakjesboot vallen. Deze kinderen maakt de Sinterklaasbank al sinds 2006 blij met een cadeau dat kinderen zelf uitkiezen.

Bezoek “Bewegen om te geven” door Femme-Vitaal op 24 november van 10.00 tot 14.00 uur. Van Neurenburgpad 17, 3311 DN, Dordrecht.