Bir Gitte

Hele fijne sportschool met goede en persoonlijke begeleiding! Nu met de lockdown biedt Femme-Vitaal tips en trainingen voor thuis en conform maatregelen coronaproof buiten personal training. Verantwoord toch je koppie leeg sporten is zo belangrijk deze periode! Blij met de dames van Femme-Vitaal .

Manja Veldhuizen

Geweldig. Je wordt goed begeleid met eten en sporten. En het is er heel gezellig. Ik heb niet het idee dat ik naar de sportschool ga. Dan doe je het toch echt heel goed. Want ik kom wel voldaan thuis

Karin N. C. de Jong

Een fijne sportschool met eGym apparaten! Ik kom er nu al een jaar en bevalt nog steeds prima.

Jolanda van Engen-Seters

Een heerlijke gemoedelijke sportschool. Deze manier van sporten is zeer aangenaam. Zelf heb ik beperkingen waardoor sporten eigenlijk te zwaar voor mij is. Maar na de proefsessie onder begeleiding van Marleen was ik meteen verkocht. Ik kan deze sportschool iedereen aanraden.

Bianca de Kock

Absoluut de leukste sportschool waar ik lid van ben geweest. Eigenaresse Marleen is heel betrokken en doet er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. De begeleiding door haar is super, ze ziet alles. Zelfs nu, buiten in de regen, staat ze er.